Angela Heijboer

         
Inspirerende belevenissen met de natuur als spiegel!

THE WORK  -  THE HORSE WORK  ©

Ik ben een liefhebster van de 4 vragen die je stresserende overtuigingen doen omkeren op een manier dat ze je doen bevrijden van je stresserende/beperkende overtuigingen.

De antwoorden op de 4 vragen geven je inzichten die bevrijdend werken en zorgen voor een diepgaand en helend effect. Door de ontdekking dat je stresserende gedachten niet waar zijn, kunnen de gedachten daarna jou loslaten, omdat je ze niet langer meer voor waarheid aanneemt. 


The Work heeft mijn leven 180 graden doen draaien. Van donker naar licht, van buiten naar binnen en van het onmogelijke naar het mogelijke. Ik zet het bij mezelf in zodra er een overtuiging in mij opkomt die stress geeft of het onderzoeken waard is. Als het gaat om een verder gaande persoonlijke ontwikkeling kan je het op al je overtuigingen gaan toepassen. "Het niet weten" werkt bevrijdend. 


Na het invullen van een werkblad stel je jezelf de 4 vragen op een meditatieve manier. De antwoorden/inzichten komen vervolgens van binnenuit. Door the Work toe te blijven passen, gaat de denkgeest verder openstaan. Niet alleen in jezelf zal je meer onvoorwaardelijke Liefde gaan ervaren maar ook in de ontmoeting met de ander. Door de antwoorden op de 4 vragen met diens inzichten kom je namelijk tot de wonderlijke ontdekking dat je alleen maar jezelf tegenkomt in de ander. Dat de wereld een afspiegeling is van je geest. Dit ervaar je pas als je het het daadwerkelijk toepast. 


Ik verzorg de The Work als onderdeel tijdens individuele sessies, tijdens workshops en via Skype.

Tevens kunnen we The Work toepassen in combinatie met paardencoaching. Vandaar de naam The Horse Work ©

Het is bijzonder om te zien en waardevol om te ervaren hoe paarden onderdeel zijn van het proces.


Via de volgende link ga je naar de website van The Work (is in het Nederlands): The Work 


Angela Heijboer 

M: 06-12075060

E: [email protected]