BE YOUR OWN HAPPINESS - ANGELA HEIJBOER

 The Spirit Of The Horse, Sjamanistisch Werk         

Met veel passie verzorg ik paardencoaching (sinds 2000) voor particulieren en organisaties.

Het is mijn missie om opstellingen te faciliteren met paarden, waarin mensen vanuit hun innerlijke kracht, hun volheid en vreugde die wij zijn (weer) ervaren en hun zielsmissie gaan volgen. Oftewel Be Your Own Happiness! Als jij je volledige potentieel uitdraagt, dan komt dit jou en de gemeenschap waarin jij leeft ten goede. 


Laat je inspireren door wat de natuur en/of paarden en de deelnemers als representant jou als boodschap willen meegeven binnen een systemische en sjamanistische ceremonie/opstelling. Het blijft wonderlijk hoe een opstelling werkt, zeker in combinatie met paarden. Het laat datgene zien wat ingezien mag worden. Patronen die jou doen beperken of blokkeren en/of paden die jij mag gaan bewandelen worden zo duidelijk zichtbaar gemaakt. Eigenlijk valt het niet te beschrijven hoe het werkt en er woorden aangeven doet het eigenlijk te kort. Kom het zelf ervaren. Het is écht bijzonder welke veranderingen, inzichten, wijsheid en concrete stappen het kan opleveren!

Binnen de workshops staan zowel de paarden als de deelnemers representant. Ook breng ik geregeld intuïtief objecten in die ergens symbool voor staan of representant zijn. Wat geregeld gebeurt is dat ook andere dieren die op het landgoed leven betrokken raken bij het werkveld en representant blijken te staan. De opstelling die ik verzorg heeft een sjamanistisch karakter vanwege de werkvormen die ik toepas. Het heft daardoor eigenschappen van een ceremonie. Opstellingen werden vroeger ook gedaan door Sjamanen om zo inzage te krijgen wat er in een groep of bij een persoon speelde, wat het belang van de gemeenschap ten goede kwam.

Als faciliteerder van het werkveld roep ik de Spirits op die betrokken zijn bij de door de deelnemers ingebrachte thema's. Tevens nodig ik de Spirit van het paard uit en laat ik het werkveld met diens deelnemers beschermen.

We starten met een korte geleide meditatie. De paarden verblijven tijdens de workshop in vrijheid. Op deze manier kunnen zij laten zien wat er gezien en ingezien mag worden.
Ik faciliteer dit proces en bewaak de veiligheid. 


Op het eind is er een sharing en zorg ik er tevens voor dat je weer geaard en in eigen energie je weg verder voort kan zetten. Het doel is dat je ontspannen en voldaan de workshop verlaat en met de nodige inzichten verder aan de slag kan gaan. Mocht je nadien n.a.v. de workshop tegen vraagstukken aanlopen, dan kan je mij om advies vragen. 


Je bent overigens nooit verplicht om representant te staan. Je kan gevraagd worden, maar je moet juist goed voelen of het voor jou klopt om deze rol te mogen uitvoeren. 

Ik verzorg de workshops o.a. op het prachtige landgoed de Peerdegaerdt te Strijen. (Nabij Rotterdam/Dordrecht)

Het betreft een natuurrijke omgeving met veel dieren in een sfeervolle en landelijke setting. 


Op Facebook kan je de komende evenementen zien. 

Mocht je geen gebruik maken van Facebook, stuur mij dan een e-mail of bel.

Zorg voor dicht schoeisel (wat vies mag worden) en gepaste kleding. Extra jas of vest als het wat kouder wordt. 


Volg je liever individueel een sessie of wens je met een eigen groep/team deel te nemen, neem dan gerust contact op.


Bel voor meer informatie naar: 06-12075060 of mail naar [email protected]


Ik ontmoet je graag van hart tot hart,

Angela Heijboer