BE YOUR OWN HAPPINESS - ANGELA HEIJBOER

 The Spirit Of The Horse, Systemisch Sjamanistisch Werk         

Hieronder enkele referenties van deelnemers m.b.t.; The Spirit Of The Horse, Systemisch en Sjamanistische werkopstellingen.

Deze referenties en nog meerdere kan je ook terugvinden op FaceBook

Vandaag een bijzonder mooie workshop mogen volgen bij Angela en haar prachtige helpers 
(2 fantastische zwarte Friese merries).
Ik kan niet omschrijven wàt er precies allemaal gebeurde, maar dat het een heleboel in beweging heeft gezet en dat ik persoonlijk overduidelijk tot de conclusie kwam dat de mind dan weliswaar een mooi gegeven is, maar dat diezelfde mind je zò afgrijselijk kan blokkeren en saboteren. De oprechte puurheid waarmee Angela werkt en de "to the point" aanreikingen die tijdens de opstellingen naar voren kwamen, de prachtige spiegels en inzichten die de paarden gaven en de manier waarop dit alles gebeurde. Het enige dat ik vanuit de grond van mijn hart kan zeggen is dat dit een hele, hele bijzondere en mooie ervaring is geweest en zéker niet de laatste keer dat ik bij haar ga zijn! 

Dank je Angela, de medeworkshoppers en de paarden, voor jullie ZIJN.

Jeanette S.

Bijzonder inspirerende avond mogen beleven door jou zelf gekozen thema uit te spreken en samen met mens dier en natuur tot inzichten te komen, hoe gedachten , gevoelens hun uitwerking in energie laten zien
Met de krachtige inzet van Angela wordt op een ontspannen manier de opstelling in gang gezet.
Dan te kunnen kijken wat de paarden met hun energie willen laten zien.
En door coaching van Angela een andere wending kunnen geven aan vastgeroeste gedachten.
Zie je mogelijkheden en krijg je zomaar power om dat te gaan doen wat je eigenlijk altijd al wil doen.

Wilma vd H.

De enige die jou happy kan maken is jezelf, maar Angela kan je helpen door de spiegel voor houden waardoor je gaat zien waar je zelf wellicht overheen kijkt.. dit alles met behulp van de prachtige eerlijke paarden.. paarden leven in het heden en dealen met wat er is ... zet ons mensen weer even met voeten op aarde.

Arna M.

Wat een bijzonder mooie ervaring, opstellingen in de aanwezigheid van en met mooie inzichten van Angela én de paarden. Een moment voor jezelf, op een plek waar je volledig jezelf kunt zijn. Een aanrader! Ik hoop tot ziens Angela, bedankt voor deze mooie avond!

Corina v O. 

De volgende referenties en quotes zijn van collega's waarmee is samengewerkt in het bedrijfsleven, onderwijs en semi-overheid:


In mijn huidige functie waar ik begon als hoofd bedrijfsvoering bij het Edudelta College en inmiddels door een overname werkzaam bij Lentiz als Facility Manager:
Ik heb Angela leren kennen als een enthousiaste, intelligente, mensgerichte manager die in elke organisatie een welkome collega zal zijn.
Angela heeft een scherp inzicht en heeft alle facetten op het vlak van bedrijfsvoering en facilitair management onder de knie.
Daarnaast is ze nooit te beroerd om zelf mee te draaien in de operatie als de situatie daarom vraagt.
Wat moet ik eigenlijk nog meer zeggen?
Ik hoop dat ze collega blijft! (Evert van Dijk, directeur Lentiz mbo Barendrecht en OZHW Groen College) 


Angela is een opgewekt persoon en zeer betrokken bij collega’s. Ze weet wat er speelt binnen de organisatie en haar werklocatie.
Angela houdt van uitdagingen. Ze bijt zich ergens in vast en zal niet snel los laten. (Bernadette Maat - de Boer, oud-collega beleidsmedewerker mbo Edudelta)


In de periode dat ik werkzaam was als docent richting Management en Paardenhouderij op een mbo-school.

LS,

Ik heb Angela ervaren als een gedreven en assertieve collega met oog voor de deelnemers. Ze ziet en doorziet snel knelpunten waarop ze adequaat en resoluut op reageert. In haar stijl van werken houdt ze van en is ze gebaat bij korte lijnen. Daarbij is oplossingsgericht werken een van haar grote pluspunten.

Werk en uitvoeringsvoorstellen werden ons team altijd besproken en met meerderheid van stemmen aangenomen, mocht dit afwijken van haar standpunt dan geeft ze aan waar volgens haar de knelpunten zitten, maar voerde het gemeenschappelijk aanvaarde voorstel conform de afspraken uit. Mocht het blijken dat de uitvoering zodanig positief uitviel, dan is ze de eerste die aangeeft dat het de goede keus was.

Niet alleen heeft ze oog voor de deelnemers, ook voor haar collegae. Als ze notitie kreeg van stress, ongemak of andere zaken waardoor collegae in de knel kunnen komen, is ze de eerste die een helpende hand toesteekt. Daarbij was ze nooit te beroerd om meer tijd er in te steken dan haar rooster technisch was toebedeeld.

Angela is een collega die je altijd scherp houdt, kritisch en analytisch naar zaken kijkt en snel vooruit wil. Een kwaliteit die in een ondernemende en snel veranderende omgeving met korte lijnen zeker op zijn plaats is.

Met vriendelijke groet

G de J

Docent Economie en Management

AOC Oost Locatie ENSCHEDE


In de periode dat ik werkzaam was als manager Speciale Uitgaven bij een landelijke uitgever:

Angela is duidelijke zo'n medewerker, als zij eenmaal haar uitdaging ziet er ook voor gaat. Zij is dan ook niet bang uitdagingen aan te gaan. Zij is loyaal en vasthoudend naar haar directe leidinggevende en collega's en is een plezierige persoonlijkheid om mee om te gaan. In haar periode in Rotterdam als manager van de afdeling Speciale Uitgaven stond zij er vaak alleen voor. In deze situatie laat zij zich niet kennen en pakt dan ook alles aan om tot een goed resultaat te komen. Zij stelt het wel op prijs om met respect behandeld te worden en dat spreekt ze dan ook uit. Zij is een goede collega om mee samen te werken.

Met vriendelijke groet,

MH
Uitgever Wegener SpeciaalMedia 


Hieronder een aantal quotes van collega's van RAD Hoeksche Waard, waar ik de rol had van Coördinator Bedrijfsbureau:


"Ik heb Angela leren kennen als een open, eerlijke en betrokken persoonlijkheid met een positieve grondhouding. Angela onderscheidde zich door haar commitment en enthousiasme. Deze aspecten heeft ze ook overgebracht op de medewerkers van haar team. In de afgelopen periode heeft Angela een aantal positieve veranderingen doorgevoerd binnen het bedrijfsbureau." - MH, directeur RAD HW.


"Ik heb Angela ervaren als een prettige, leergierige persoonlijkheid vol potentie. Zij is een warme empatische persoonlijkheid die zich snel inleeft in wat er nodig is om een goede samenwerking met de medewerkers te bewerkstelligen. Tevens heeft zij zich snel de bedrijfseigenschappen en de corebusiness eigen gemaakt. Goede communicatie is voor haar essentieel."- YL, management assistent en voormalig coördinator BB.


“Ik heb Angela bij de RAD Hoeksche Waard leren kennen als een enthousiast en goedlachs persoon. Door een open houding richting haar medewerkers was het voor Angela gemakkelijk om de aansluiting te vinden. Angela heeft een positieve en realistische levenshouding die zij tijdens haar werk laat zien.”- RS, HR-medewerker.