Angela Heijboer

         
Inspirerende belevenissen met de natuur als spiegel!

Inspirerende belevenissen met de natuur als bron van inspiratie en spiegel.

Tijdens de belevenissen zet ik een werkveld neer waarin de natuur en de paarden representant kunnen staan voor het thema wat is ingebracht. Door het bewust als werkveld neer te zetten beleven we het proces in de natuur synchroon met ons innerlijk proces. Hierdoor ervaren we het als een spiegel. Als coach faciliteer ik dit proces. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben als deelnemer, je hoeft alleen maar te beleven.


Dit kan in Nederland of op een locatie in Frankrijk.

Voor zowel particulieren als organisaties.

Zo zijn er thema weken en kan er maatwerk geleverd worden.

Vraag gerust voor meer informatie naar de mogelijkheden.


Tevens verzorg ik workshops en individuele sessies op basis van The Work van Byron Katie. Indien gewenst met inzet van paarden. 

Voor meer informatie:The (Horse) Work


M.b.t. organisaties:

Als leidinggevende binnen verschillende functies in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs heb ik diverse verandertrajecten, reorganisaties, fusies en overnames mee mogen maken. Teams waarin dit aan de orde is faciliteer ik graag tijdens paardencoaching- en / of natuurcoachingssessie(s). Door het inzetten van opdrachten in de natuur met of zonder paarden en door het neerzetten van een werkveld kan een team soms tot verrassende informatie en inzichten komen, waarmee men in de praktijk weer verder kan. 


Locaties:

Nederland

In Nederland (met name in de regio Rotterdam - Breda - Roosendaal) verzorg ik natuurcoaching en paardencoaching op verschillende locaties. In overleg kijken we welke locatie geschikt is. Ik ben woonachtig in de Hoeksche Waard en 6 keer per jaar in Frankrijk op onze boerderij aan het werk. 


Frankrijk, Haute-Vienne

"Ferme L'arbre de La Vie" is de naam van de boerderij. De boerderij beschikt over diverse percelen met bos, dierenweiden, boomgaarden, een kruidentuin, een moestuin van 1,5 ha op basis van permacultuur (opstartfase) en over een voedselbos van 2 ha (opstartfase). Tijdens de coachingssessie(s) in Frankrijk kan er gebruik worden gemaakt van een belevingspad. De diverse percelen liggen uit elkaar, maar via een wandelpad met elkaar in verbinding, waardoor je verschillende prachtige wandelingen door het berg- en heuvelachtige landschap kan maken. Het ligt in het regionale Natuurpark van Millevaches in de Limousin, departement Haute-Vienne (Parc Naturel Régional de Millevaches en Limousin), gelegen op het voorgebergte van het Massief Centraal. Het strekt zich uit over 314 000 hectares. In dit gebied zijn vele wandelroutes te vinden. De boerderij ligt aan een wandelroute. Tijdens de schoolvakanties kunnen er diverse workshops worden aangeboden of een coachingssessie. Zowel in groepsverband als individueel. Mocht je over een tent of caravan beschikken, dan kan je deze zolang neerzetten, ook kan je overnachten in een op loopafstand gelegen gîte of B&B accommodatie. Er zijn genoeg (betaalbare) mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Tevens kan er een samenwerking plaats vinden met een ervaren (paarden)coach in Frankrijk, die vlakbij woont en eveneens over een mooie accommodatie beschikt met paarden. Hier kan je ook onder begeleiding buitenritten maken.Komende thema week, zal hier gaan plaats vinden.


Bel gerust voor meer informatie naar: 06-12075060 of mail naar [email protected]