Angela Heijboer

         
Inspirerende belevenissen met de natuur als spiegel!

De coachstijl die ik toepas is faciliterend. Door werkvormen in te zetten met de natuur of de paarden als spiegel en bron van inspiratie kan je komen tot je eigen inzichten. Ik geef nauwelijks advies, omdat ik namelijk niet kan weten wat goed is voor iemand. Wat ik wel weet uit ervaring is dat antwoorden die er voor jou toedoen uit je hart komen. Het is mijn kracht jouw dit te laten ervaren door het stellen van de juiste vraag die opdat moment de kern raakt en je de antwoorden niet te laten bedenken, maar daadwerkelijk vanuit je hart te laten beantwoorden.

De werkvormen die ik je laat toepassen laten je eveneens zakken vanuit je hoofd naar je hart. Dit kan o.a. via meditatie/ademhaling. Echter ook de natuur en de paarden die we inzetten tijdens het proces kunnen jouw inzichten en/of antwoorden vanuit het hart tot je doen laten komen. Dit komt omdat je tijdens de opdrachten sterker en bewuster het heden zal ervaren. En het krachtige 'NU' (het heden) staat in verbinding met onze innerlijke wijsheid. Gedachten gaan echter altijd over het verleden, of over de toekomst. Het heden is echter afgestemd op jouw hart. Je gaat dus geen oplossingen of inzichten bedenken, maar je laat ze toe via gevoel en of beelden en/of gebeurtenissen die op dat moment synchroon lopen. Het is van belang om de juiste vragen te stellen aan je hart en het antwoord tijdsloos de ruimte te geven om tot jou te komen. Dat antwoord kan soms ook op een later moment plaats vinden. En zeker als het antwoord anders is dan verwacht kan het pas tot je komen, wanneer het die ruimte krijgt. Je kunt dus jouw inzichten ontvangen, voor zover het mogelijk is dat het tot jouw kan komen. Belangrijk hierin is te beseffen dat concepten/overtuigingen weerstand bieden. Het is belangrijk om een geleider te zijn door je stresserende overtuigingen te onderzoeken.

Wat ik hier heb beschreven betreft mijn coachstijl en de rode draad binnen het ontpoppingsproces wat ik aanbied. 


Aan wie geef ik coaching:
Leeftijd : tussen de 30 en 60 jaar 
Voor mannen en vrouwen.
Je bent coachbaar en dus bereid om echt aan jezelf te werken door af te reizen uit je hoofd naar je hart.
Je beseft dat als je naar een ander wijst het zomaar eens over jezelf zou kunnen gaan en dat het leven spiegelend is.
Je voelt dat je op een punt staat in het leven waarin je een volgende stap wilt zetten, maar je weet nog niet precies hoe dit vorm te gaan geven. Je voelt ook dat bepaalde overtuigingen je nog saboteren of dat bepaalde zaken uit het verleden of projecties op de toekomst je nog in de weg doen staan, om je volledige potentieel vanuit overgave te leven. De roep van je wilde hart kan je niet langer negeren, het is tijd om er gehoor aan te geven! 

Op basis van een intakegesprek zal er ervaren kunnen worden of wat ik aanbied aansluit op jouw wensen en proces.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie;
06-12075060

Van hart tot hart,
Angela